To Hoopfellas παρουσιάζει το MY PRACTICES..

 

Στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας του Hoopfellas με το Athlenda, η σελίδα μας παρουσιάζει το MY PRACTICES. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προπονητικό εργαλείο το οποίο κάνει τη καθημερινότητα του coach πολύ πιο εύκολη και την αλληλεπίδραση του με το αντικείμενο πιο λειτουργική με την υπογραφή του Λάζου. Το συνιστώ στους επαγγελματίες προπονητές της σελίδας..

 

 

MY PRACTICES! Το νέο ALL-in-1 εργαλείο για COACHES!

Ποιος είπε ότι η σχεδίαση της προπόνησης δεν μπορεί να γίνει εύκολα?

Η σχεδίαση μιας προπόνησης είναι ένα απαιτητικό στάδιο στη δουλειά ενός coach. Η βελτίωση των αθλητών και οι νίκες της ομάδας στηρίζονται σε ένα καλοστημένο πλάνο της σεζόν, μια καθαρή εικόνα της κατάστασης και την παρακολούθηση της προόδου και των εξελίξεων. Όλοι οι μεγάλοι προπονητές αναγνωρίζουν αυτές τις ανάγκες και ψάχνουν μόνιμα λύσεις που θα τους βοηθήσουν να εστιάσουν στα σωστά σημεία.

Η ιδέα έρχεται από το Athlenda και λέγεται  MY PRACTICES (www.athlenda.com/home/my-practices) .Το νέο Allin-1 ψηφιακό εργαλείο για προπονητές  κάνει την οργάνωση κάθε προπόνησης πιο εύκολη, γρήγορη και κυρίως αποτελεσματική. O Coach, μπορεί να εκμεταλλευτεί το MY PRACTICES για την:

  • Καταγραφή ασκήσεων
  • Σχεδίαση προπόνησης
  • Έμπνευση ασκήσεων από άλλους προπονητές
  • Ανάλυση παρουσιολογίου
  • Παρακολούθηση προόδου
  • Καταγραφή ιστορικούαλλά και
  • Προώθηση προσωπικήςεργασίας

Με την υπογραφή του κορυφαίου Λάζαρου Παπαδόπουλου, αλλά και την επίσημη υποστήριξη από αγαπημένα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ όπως ο Δημήτρης Ιτούδης, Παναγιώτης Γιαννάκης και Βαγγέλης Αλεξανδρής, το MY PRACTICES  είναι ήδη διαθέσιμο προς χρήση. Δείτε το σχετικό video ΕΔΩ:

 

 

 

Μέσα σε ένα μόλις μήνα από την επίσημη παρουσίαση του εργαλείου στο κοινό, ήδη κορυφαίοι προπονητές που το χρησιμοποιούν  δήλωσαν πως το εργαλείο είναι η επιπλέον ‘βοήθεια’ που χρειάζονταν για να οργανώνουν καλύτερα τις προπονήσεις τους και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής τους εργασίας.

Με την εγγραφή στο ATHLENDA και κάνοντας ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ του  MY PRACTICES για 2 εβδομάδες, θα βρείτε ασκήσεις πολλών προπονητών μεταξύ άλλων και των Βαγγέλη  Αγγέλου, Ελένης Καφαντάρη, Νίκου Παπά αλλά και του Κώστα Χατζηχρήστου  που στηρίζει την προπόνηση της CSKA πλέον στο MY PRACTICES και συνεχώς προσθέτει νέες ιδέες ασκήσεων.

Ακούστε τον TOP Coach Βαγγέλη Αγγέλου να μιλάει για το MY PRACTICES εδώ:

 

 

Το MY PRACTICES ήδη έβαλε πλώρη για Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα εξακολουθεί να κυκλοφορεί σε προνομιακή τιμή.  Παράλληλα συνεχίζει να εμπλουτίζεται και να προσφέρει περισσότερες επιλογές και λύσεις στις ανάγκες των coaches.

Επισκεφθείτε το MY PRACTICES και κάντε το FREE TRIALγια τη δική σας προπόνηση.