“ΔΡΑΚΟΣ” ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΜΠΛΑΝ (?)


Η θρυλική Λιμόζ ετοιμάζει μεγάλο “χτύπημα” περιμένοντας την υπογραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο αυριανός τελικός της ProB στο Παρίσι θα καθορίσει το  μπάτζετ για τη νέα σεζόν καθώς και το τελικό ύψος των αποδοχών του Έλληνα προπονητή..


 Εδώ και 4-5 ημέρες με παίρνει ένα φιλαράκι από τη Γαλλία και με ρωτάει με επιμονή τι γίνεται με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τη Λιμόζ. Ο φίλος λοιπόν εργάζεται στο “catch and shoot”.com που ανηπαρηγαγε σε αποκλειστικότητα την είδηση για το φλερτ και δεν είναι ψέμα αν πώ ότι τις τελευταίες ώρες μιλάμε περισσότερο από όσο μίλαγα με τη δικιά μου όταν πρωτογνωριστήκαμε..


 Ίσως οι περισσότεροι να μην περιμέναμε μια τέτοια εξέλιξη, καθώς ο Έλληνας τεχνικός είχε δεχθεί κατά καιρούς κρούσεις από σημαντικά κλαμπ αλλά δε φαινόταν να καίγεται ιδιαίτερα. Υπάρχουν βέβαια και κάποια δεδομένα στην υπόθεση απ’ότι μάθαμε. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης  είναι θετικός στο βήμα που λέγεται “Λιμόζ”. Σέβεται απεριόριστα το κλαμπ το οποίο του ξυπνά μερικές από τις πιό έντονες αναμνήσεις της καριέρας του. Τον συνδέει σημαντική φιλία με τον Φρενερίκ Φόρτε, πρόεδρο της Λιμόζ τα τελευταία χρόνια και άνθρωπο που έκανε το “κονέ”. Οι δύο πλευρές είναι σε καλό δρόμο, με τα επόμενα 1-2 εικοσιτετράωρα να είναι σημαντικά.

 Ο Γιαννάκης φημολογείται ότι κάτι περιμένει (..) αλλά έχει δεσμευτεί να απαντήσει σχετικά γρήγορα. Αύριο η Λιμόζ (η οποία έχει ανέβει στην Pro A ως η ομάδα που τερμάτισε πρώτη στη ρέγκιουλαρ σίζον) παίζει στον μονό τελικό της Pro B απέναντι στη Boulajac για τον τίτλο, στο Παρίσι (στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας) ενώ στον ίδιο χώρο θα επακολουθήσει και ο μονός τελικος της μεγάλης κατηγορίας με τη Σαλόν να περιμένει τη Λε Μαν. σύστημα που θα αλλάξει του χρόνου σε 5-of five-series. Τα γράφουμε αυτά γιατί σε περίπτωση που οι Λιμουζό κατακτήσουν και την κούπα, αναμένεται -λόγω μπόνους που θα λάβουν- να οριοθετήσουν στο μπάτζετ της επόμενης περιόδου μια αύξηση άνω του μισού εκατομυρίου που ίσως εξασφαλίσει και μια πιό υψηλή πρόταση στον Παναγιώτη Γιαννάκη, στον οποίο έχουν προταθεί κάτι παραπάνω από 150.000 ευρώ. Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στην διάθεση του γύρω στα 4 εκ. ευρώ να διαχειριστει για τη νέα σεζόν.

 Στή πόλη της Λιμόζ ο Γιαννάκης θα βρεί ένα φανατικό-και πολύ μπασκετικό- κοινό αλλά σίγουρα και την ηρεμία που προσφέρει η ζωή εκεί, εργαζόμενος μάλιστα σε ένα θρύλο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ που προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια του. Πιθανόν μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχουμε εξελίξεις..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ