ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ..


 Παρουσιάζοντας το φετινό Άρη στην αρχή της σεζόν είχαμε σταθεί στον Νταν Μαυραείδη,σαν το μεγαλύτερο πρότζεκτ της ομάδας χρησιμοποιώντας τη περσινή ατάκα του Αργύρη Πεδουλάκη για τον Μάντζαρη 1,5 χρόνο πρίν ,”Πρέπει να βγεί με κάθε κόστος”.

 Ο νεαρός απόφοιτος του Πρίνστον ήταν εκπληκτικός στο do or die ματς με τη Βιλερμπάν(18π. 7/10σ. 4κλεψ.)και οι κιτρινόμαυροι με εξαιρετική άμυνα έμειναν ζωντανοί.Ο Μαυραείδης έχει φάει τα μούτρα του πολλές φορές με αποκορύφωμα το ματς με τον Παναθηναϊκό,αλλά έχουμε πεί φέτος είναι χρονιά εκμάθησης.Είναι φανερό ότι το παιδί δεν είναι ακόμα έτοιμο να παίξει πόιντ γκαρντ στην Α1 όπως είναι φανερό όμως ότι έχει τα potential να παίξει μεγάλο μπάσκετ.Σημαντική η βελτίωση του στην εκτέλεση του πικ εν ρολ,με το οποίο χτύπησε σήμερα τους Γάλλους.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ..


-Το ότι η ομάδα του Αλεξανδρή(και του Μανωλόπουλου,μη το ξεχνάμε,έχει πολύ μεγάλο μερίδιο στη βελτίωση του Αρη)διαχειρίστηκε σωστά αυτή τη φορά τα up & downs  στην απόδοσή της και δε τη πάτησε όπως στο ματς με τον Πανιώνιο.

-Το ροτέησιον του προπονητικού τιμ που εξαφάνισε τις απουσίες των δύο πιό έμπειρων παιχτών-και ηγετικών φυσιογνωμιών-Ταπούτου και Τσαλδάρη.

-Ο τρόπος που χειρίστηκε ο Μπού Ντέηβις την κακή βραδιά του στο μακρινό σουτ,μιάς και ενώ έπερνε καλές προσπάθειες το καλάθι τις ”ξέρναγε”.Ηρέμησε,καθάρισε το μυαλό του και  πήγε προς τα μέσα (19π. 7/8 2π.)δίνοντας μια σταθερά με τις διεισδύσεις του στην επίθεση του Αρη.

-Η χαρά στο πρόσωπο του Κεηρούς για την επιτυχία του συμπαίκτη του,μιλώντας για τον Μαυραείδη..

ΘΕΩΡΟΥΜΕ..

-Ότι μετά τη φυγή του Τζέημς ο Αρης δε χρειάζεται πρωταγωνιστή  πόιντ γκαρντ,ίσως ένα συμπληρωματικό παίκτη.Εχει τρία σπουδαία ταλέντα στη θέση,Βεργίνη(πόσο ευχάριστο είναι να τον βλέπουμε να παίζει πάλι καλά και να βγάζει τέτοια αυτοπεποίθηση)Μαυραείδη,Μποχωρίδη.Ο τελευταίος εχει μεγάλη ευκαιρία,ο ”Τίγρης” τον ξεκιναέι στο ”2” όχι γιατί του κάνει ”χάρη” ή θέλει να δείξει ότι ”παίζω με πιτσιρικάδες”,αλλά γιατί το παιδί μπορεί πραγματικά να παίξει και νομίζω είναι φανερό.Ο στόχος είναι ο νεαρός να βρίσκεται τη νέα σεζόν στη βασική ”4αδα” όσον αφορά το ροτέησιον των κιτρίνων στα γκάρντ.

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ..


-Mε την επισήμανση του Αλεξανδρή για το πόσο δύσκολα είναι τα διπλά παιχνίδια για την ομάδα αυτή τη στιγμή και με μικρότερο ρόστερ.Δύσκολο και για το προπονητικό τιμ ώστε να τα προετοιμάσει.Ο Αρης παίζει σημαντικό ματς στο Παλέ με τη Δράμα του Χαραλαμπίδη και τη Τρίτη πάει στα headquarters της Ιντερπόλ,στη Λυών,να παίξει τη χρονιά στο Εurocup…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ