2019 AntetokounBros: Γίνε καλύτερος  αθλητής, συνάνθρωπος και πολίτης

 

Είναι η στιγμή που επιστρέφεις στον τόπο που ξεκίνησες, για να προσφέρεις. Η οικογένεια Αντετοκούνμπο  επιστρέφει εκεί που άρχισαν όλα. Για να θυμηθεί, να γιορτάσει, να ανταποδώσει…

 

Το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού παίρνει μέρος στο κέντρο της πόλης. Εκεί όπου πριν μερικά χρόνια, υπό το φως των προβολέων, ξεκίνησαν όλα. Τότε που υπήρχε μόνο το παιχνίδι, η δίψα για μικρές καθημερινές νίκες, ο ήχος της μπάλας και οι μονομαχίες σώμα με σώμα με έπαθλο την υπερηφάνεια στους κύκλους της γειτονιάς.

Στις 28 &29 Ιουνίου, μερικά από τα ανοιχτά γήπεδα της Αθήνας θα φορέσουν τα γιορτινά τους και ο κόσμος θα θυμηθεί εκείνες τις ημέρες, με το βλέμμα στο μέλλον. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του με τη συνδρομή της  Nike  θα είναι εκεί για να μοιραστούν με τους νέους φίλους του αθλήματος τις αξίες που αποτέλεσαν λαμπρό συνοδοιπόρο και φυλαχτό στη λαμπρή πορεία τους.

Με αυτόν τον σκοπό προσκαλούν όλα τα παιδιά ηλικίας 14-18 ετών ώστε να φτιάξουν τη δική τους ομάδα και να λάβουν μέρος σε αυτό το σπουδαίο 3on3 τουρνουά αλλά και στη γιορτή που θα ακολουθήσει. Ίσως ο επόμενος Γιάννης να βρεθεί σε ένα από  τα γήπεδα όπου θα λάβει μέρος το AntetokounBros  τις ημέρες αυτές, κυνηγώντας το δικό του όνειρο. Το Hoopfellas.gr θα είναι εκεί για να διακρίνει το ταλέντο και να συμβάλλει σε αυτή τη σπουδαία εκδήλωση ώστε όλοι μαζί να γίνουμε καλύτεροι συνάνθρωποι και πολίτες.

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο. Το τουρνουά  απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια που τηρούν το παραπάνω όριο ηλικίας. Εάν είσαι 14-18 χρόνων και σου αρέσει το μπάσκετ κάνε την έγγραφη σου τώρα για να συμμετάσχεις στο  AntetokounBros 3×3 τουρνουά μπάσκετ, να ζήσεις από κοντά μια μοναδική εμπειρία και να κερδίσεις μια θέση τον τελικό για να γιορτάσεις παρέα με το Γιάννη και τα αδέρφια του. Οι εγγραφές των ομάδων έχουν αρχίσει ήδη ΕΔΩ. Οι νικητές των προκριματικών θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν την εμπειρία του τελικού στο γήπεδο «Greek Freak», στις 29 του μήνα στα Σεπόλια, παρουσία του Γιάννη και ολόκληρης της οικογένειας Αντετοκούνμπο.

 

Ακολουθούν περισσότερες λεπτομέρειες:

28 & 29 Ιουνίου: Oι AntetokounBros προσκαλούν αγόρια και κορίτσια να συμμετέχουν σε 3x3 τουρνουά μπάσκετ

Με αφορμή το τουρνουά, η Nike αναλαμβάνει την ανάπλαση 3 γηπέδων μπάσκετ σε γειτονιές της Αθήνας σε συνεργασία με Έλληνες graffiti artists

Κάθε πόντος του τουρνουά ισοδυναμεί με 1 ευρώ, το οποίο η ΝΙΚΕ θα επενδύσει στη βελτίωση των προπονήσεων μπάσκετ για τις κοινότητες

 

Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του επιστρέφουν στην Ελλάδα και προσκαλούν αγόρια και κορίτσια να συμμετέχουν σε ένα 3x3 τουρνουά μπάσκετ στις 28 και 29 Ιουνίου και να γίνουν καλύτεροι αθλητές, συνάνθρωποι και πολίτες.

Με το AntetokounBros 2019, ο Γιάννης και τα αδέρφια του έχουν σκοπό να εμπνεύσουν τα νέα παιδιά να ξεκινήσουν να αθλούνται, να ενδιαφέρονται για την κοινωνία στην οποία ζουν και να μοιραστούν μαζί τους τις αξίες που καθόρισαν την πορεία τους: τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση στους στόχους, τον αλτρουισμό και την αγάπη για την οικογένεια και τον αθλητισμό. H Nike υποστηρίζει τους AntetokounBros και μοιράζεται μαζί τους το ίδιο όραμα, πιστεύοντας πως ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να φέρει θετικές αλλαγές στην κοινωνία και να εμπνεύσει τα νέα παιδιά να υιοθετήσουν έναν ενεργητικό τρόπο ζωής.

Το τουρνουά είναι ανοιχτό για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14-18 ετών και οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 10 Ιουνίου στο nike.com/giannisΌλοι οι συμμετέχοντες, ανεξάρτητα του αν φτάσουν στους τελικούς, θα κερδίσουν την επίσημη φανέλα των AntetokounBros και μια θέση στη μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου στο γήπεδο στα Σεπόλια, παρέα με τον Γιάννη και τα αδέλφια του.

 

 

ANTETOKOUNBROS 3Χ3 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

28 & 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

NIKE.COM/GIANNIS