2016-17 Hoopfellas Euroleague Power Rankings (5)

Λίγο πριν ξεκινήσει η δράση της τελευταίας εβδομάδας “διπλών παιχνιδιών” και με το τέλος της regular season να φαίνεται καθαρά στον ορίζοντα, οι μηχανές φουλάρουν με στόχο το καλύτερο δυνατό finish. Το Hoopfellas σας παραδίδει τη πέμπτη έκδοση των δικών του, ενημερωμένων Power Rankings..

Καλησπέρα σε όλους. Power Rankings λοιπόν για σήμερα. Λίγες ώρες πριν αρχίσει ο “βομβαρδισμός” παιχνιδιών που θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της Παρασκευής νομίζω είναι ότι καλύτερο ώστε να έχουμε μια συνολική εικόνα τη στιγμή που οι ομάδες τα δίνουν όλα στο τελικό σπριντ. Τέσσερα παιχνίδια έμειναν μέχρι το τέλος και τα πάντα είναι ανοιχτά είτε μιλάμε για τη κορυφή είτε για τη πρόκριση στα playoffs. Έχει μεγάλη σημασία να παρατηρήσουμε πως διαχειρίζονται οι προπονητές τις ομάδες τους αυτή τη περίοδο. Κάποιοι προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και κάποιοι άλλοι να κεφαλαιοποιήσουν το αβαντάζ του να βρίσκεσαι σε αυτή τη λίγκα ετοιμάζονται παίχτες για τη νέα σεζόν. Για αρκετές ομάδες το σημείο είναι οριακό καθώς αυτός που θα σταματήσει για μια μόνο ανάσα μπορεί να χάσει τα πάντα. Και αυτή η εβδομάδα την οποία διανύουμε, θα κρίνει πολλά..

  1. CSKA Moscow (19-7)

Στα Hoopfellas Power Rankings 4: 2

Offensive Rating-Defensive Rating: 117.8-106.8

Pace: 73.7

 

Η CSKA παραμένει η πιο balanced ομάδα της διοργάνωσης έστω και εάν διανύει μια περίοδο επαναπρογραμματισμού με στόχο να πιάσει πάλι τα standards απόδοσης στα οποία βρισκόταν στο ξεκίνημα της σεζόν. Βασικό στοιχείο σε αυτή τη προσπάθεια είναι να αρχίσει ο Τεόντοσιτς να παίζει καλύτερα. Μέχρι τότε η πολύ καλή της άμυνα θα της δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Νομίζω ότι τα δύο ματς απέναντι στις ελληνικές ομάδες (ΟΑΚΑ και Μόσχα με ΟΣΦΠ) με τα οποία κλείνει τη σεζόν θα είναι σημαντικά κριτήρια για το πραγματικό status των Ρώσων μέσα στον ανταγωνισμό.

2. Real Madrid (19-7)

Generated by IJG JPEG Library

Στα Hoopfellas Power Rankings 4: 1

Offensive Rating-Defensive Rating: 120.2-110.2

Pace: 72.4

 

Η Ρεάλ κάνει κοιλιά καθώς παρουσιάζει σημαντικά αμυντικά προβλήματα ειδικά μακριά από τη Μαδρίτη όπου στο κούτελο της γράφει “τρώω 90”. Μαζί της ο Σέρχιο Γιούλ διανύει μια στείρα περίοδο όντας αρκετά άστοχος από τη (9/33 σε 5 ματς σε Ευρωλίγκα-ACB). Είναι το σύνολο με το περισσότερο ταλέντο στην Ευρώπη όμως νομίζω ότι ο Λάσο γρήγορα θα στραφεί σε αμυντικά σχήματα (λεπτά στον Ντρέηπερ) για να κάνει ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα του. Ο Άντονι Ράντολφ έχει 14.4 πόντους, 5.0 ριμπάουντ, 1.0 μπλοκ και 10/18 τρίποντα στα τελευταία 5 ματς της Ρεάλ όντας ίσως ο πιο συνεπής παίχτης της.

3. Olympiakos (18-9)

 

 

Στα Hoopfellas Power Rankings 4: 3

Offensive Rating-Defensive Rating: 110.9-104.0

Pace: 70.9

 

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να σουτάρει 2/20 τρίποντα απέναντι σε μια άμυνα που επιτρέπει ποσοστό ευστοχίας από τη περίμετρο άνω του 40%. Το πρόβλημα με το περιφερειακό σουτ τείνει να δυναστεύσει την επίθεση των ερυθρολεύκων η οποία στα τελευταία 4 ματς γράφει το απογοητευτικό 22/84 τρίποντα. Σημειώστε επίσης ότι το κομβικό, για το συνολικό spacing, spot shooting του Βαγγέλη Μάντζαρη είναι απενεργοποιημένο μιας και ο διεθνής πόιντ γκαρντ έχει 3/25 τρίποντα στα τελευταία ματς (1/14 στα τελευταία τρία, 26.5% στη σεζόν). Μιλάμε επίσης για μια ομάδα με δείκτη AST/TO 1.2 (o μικρότερος στη διοργάνωση). Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περιμένει την επαναφορά του Σπανούλη ο οποίος όμως ακόμα δε βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση. Είναι μια λεπτή κατάσταση σε επίπεδο διαχείρισης μιας και η ομάδα εξαρτάται πολύ από τον αρχηγό/βασικό δημιουργό της στο μισό γήπεδο και χρειάζεται το καλύτερο (σωματικά και πνευματικά) από αυτόν για να είναι παραγωγική όμως το ρίσκο της υποτροπής επιβάλλει να μείνει στα ..πιτς και επιβραδύνει τη διαδικασία επαναφοράς του. Το δίδυμο Παπανικολάου-Μιλουτίνοφ (και οι δύο σε εξαιρετική κατάσταση) δίνει μια υγιής υπόσταση στην ομάδα και αποτελεί το νέο όπλο των ερυθρολεύκων.

4. Fenerbahce (17-9)

Στα Hoopfellas Power Rankings 4: 4

Offensive Rating-Defensive Rating:111.3-108.6 

Pace: 69.0

 

Η έλλειψη αυτού του έξτρα-γκαρντ τον οποίον χρειαζόταν η Φενέρμπαχτσε κατά τη σελίδα τελικά της κόστισε στη Φενέρ την ευκαιρία να μπει δυναμικά στο κυνήγι μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων. Δείτε τι συμβαίνει τώρα όπου ο Σλούκας βρίσκεται εκτός και ο Μπογκντάνοβιτς χτύπησε (ευτυχώς για τους Τούρκους δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό). Ο Nunally δεν είναι Χίγκινς (ΤΣΣΚΑ) ώστε να ανεβαίνει στον “άσσο” και να βουλώνει κάθε τρύπα.. Η Φενέρ έχει ανεβάσει την άμυνα της και πέτυχε δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες στο Μπάμπεργκ και το Κάουνας. Αυτό στο οποίο δεν έχουν δώσει βάση οι περισσότεροι είναι το ότι διαθέτει μια από τις πιο efficient επιθέσεις στη διοργάνωση πάντως. Ο τρόπος που παράγει ευκαιρίες κοντινής εκτέλεσης (3.5 μέτρα και μέσα) είναι μοναδικός.

5. Panathinaikos (15-11)

Στα Hoopfellas Power Rankings 4: 5 (tie)

Offensive Rating-Defensive Rating: 110.0-107.5

Pace: 69.1

Η καλή κατάσταση στην οποία επέστρεψε ο Τζέιμς Γκιστ αποτελεί το καλύτερο νέο για τον Τσάβι Πασκουάλ. Το μεγαλύτερο συν (πέρα από την ικανότητα του Αμερικανού να παίξει PnR και να αμυνθεί παντού στο παρκέ) που φέρνει η επιστροφή αυτή είναι η αναβάθμιση της αμυντικής συμπεριφοράς του Παναθηναϊκού στη τελική ευθεία κλειστών παιχνιδιών τα οποία πηγαίνουν κατά κανόνα στο ένας εναντίον ενός. Εκεί ο Γκιστ μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θυμηθείτε λίγο πόσο κυνικά χτύπησαν οι αντίπαλοι προπονητές τα πόδια του Μπουρούση στον άξονα, κατάσταση η οποία κόστισε στους πράσινους.. Ίσως τώρα λοιπόν ο Παναθηναϊκός να δείξει ένα πιο αποτελεσματικό πρόσωπο κλείνοντας παιχνίδια μακριά από το ΟΑΚΑ. Ο Μάικ Τζέιμς των 17.9 πόντων (66% δίποντα, εκπληκτικό για παίχτη της σωματοδομής της) τον Ιανουάριο (μέχρι τις 9/2) έχει πέσει στους 7.8. Σταθερός ο εκπληκτικός Σίνγκλετον ο οποίος σουτάρει 48% τρίποντο (31.6% πέρυσι) στη σεζόν (16.8 πόντους-6.8 ριμπάουντ με 17/27 τρίποντα στα τελευταία 6 ματς). Ερωτηματικό η παρουσία του Καλάθη του οποίου η αδυναμία να συνδεθεί με το καλάθι, του χαλάει το μυαλό και επηρεάζει τη γενικότερη αγωνιστική συμπεριφορά με αποτέλεσμα ο Πασκουάλ να δείχνει ότι εμπιστεύεται περισσότερο τον Νίκο Παππά στα τελευταία λεπτά. Ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει μονοπάτια ώστε να επιβιώνει χωρίς τη παρουσία του Καλάθη στην επίθεση έστω και εάν αυτά συνδέονται με τη δυσκολία ματσαρίσματος της προσωπικής φάσης των Αμερικανών του.

.

-Baskonia (15-11)

Στα Hoopfellas Power Rankings 4: 7

Offensive Rating-Defensive Rating: 110.9-109.1

Pace: 72.9

 

Εξομολογούμαι ότι θαύμασα τον τρόπο που αντέδρασε η Baskonia όταν ξαφνικά το βράδυ της 24ης Φεβρουαρίου και μετά την ήττα (τρίτη στη σειρά στη διοργάνωση) στη Πόλη από την Αναντολού τα δεδομένα άλλαξαν και η υπόθεση πρόκριση άρχισε να διακυβεύεται. Οι Βάσκοι έβγαλαν μεγάλη ένταση τόσο στην έδρα της Φενέρ όσο και στη Βιτόρια απέναντι στη ΤΣΣΚΑ ελέγχοντας δύο παιχνίδια με τεράστιο βαθμό δυσκολίας μέσα από την άμυνα και την αθλητική του υπεροχή. Credit στον Σίτο. Ομάδα που ανεβάζει στροφές όταν παίζει με τη πλάτη στο τοίχο έχει πρωτίστως καλό προπονητή. Σούπερ ο Kim Tillie ο οποίος στα τελευταία 4 ματς “μετράει” 13.0 πόντους με 17/22 δίποντα-5/10 τρίποντα, 3.6 ριμπάουντ και 1.5 κλεψίματα. Utah γαρ..

7. Crvena Zvezda (15-11)

Στα Hoopfellas Power Rankings 4: 5 (tie)

Offensive Rating-Defensive Rating: 105.3-104.4

Pace: 71.1

 

Ο τραυματισμός του Γιόβιτς ήταν πλήγμα για τον Ερυθρό Αστέρα αλλά παράλληλα και μια καλή ευκαιρία για τους Σέρβους να δείξουν ότι είναι μια πραγματική ομάδα η οποία με τη συνεργασία μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε κενό. Αποδείχθηκε επίσης το πόσο καλά γνωρίζει το ρόστερ του ο κόουτς Ράντονιτς, πλεονέκτημα το οποίο του δίνει την ευχέρεια να προσαρμόζεται κάθε φορά με εσωτερικές αλλαγές σε επίπεδο ρόλων χωρίς να επηρεάζεται η συνοχή της ομάδας. Ο Τσαρλς Τζένκινς βγήκε μπροστά ως leading guard πλέον γράφοντας 12.5 πόντους, 3.7 τελικές και 1,5 κλέψιμο στα τελευταίας 6 ματς. Πέρα από τις εκτιμήσεις που μπορούν να γίνουν με μια αξιολόγηση του μετέπειτα προγράμματος, ο Ερυθρός Αστέρας έχει δείξει “μέταλλο” όταν χρειάστηκε να αγωνιστεί υπό πίεση. Και το πιο πιθανόν είναι να συνεχίσει να το κάνει..

8. Anadolu Efes (13-13)

Στα Hoopfellas Power Rankings 4: 8

Offensive Rating-Defensive Rating: 113.1-112.8

Pace: 73.7

 

Έχω σκεφτεί να γράψω βιβλίο κάποτε για το λεγόμενο Anadolu mentality (τον όρο τον έχω καπαρώσει..) το οποίο κάνει συνεχώς την εμφάνιση του και διαιωνίζεται στο χρόνο συνοδεύοντας τον οργανισμό αυτόν. No Bet και σε τίποτα.. Για αυτό και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς έχει πολύ πιο δύσκολη δουλειά σε σχέση με τη Βιτόρια όπου βρήκε έναν οργανισμό του οποίου η κουλτούρα ταίριαζε γάντι στη δική του. Η Αναντολού πάντως έχει ξεκινήσει την αντεπίθεση της μετρώντας 5 νίκες στα τελευταία 6 ματς και εάν δεν ήταν το “μαύρο βράδυ” απέναντι στη Brose θα μιλούσαμε σε διαφορετική βάση τώρα. Η τουρκική ομάδα παίζει Up tempo μπάσκετ στη λογική του outscore και για αυτό δυσκολεύεται να κερδίσει παιχνίδια διαφορετικής ταχύτητας. Όταν η αντίπαλη άμυνα επιτρέπει 80 και κάτω σβήνουν όλα.. Το δίδυμο Brown-Dunston είναι σε καλή κατάσταση με τον forward του Xavier να μετράει 15.0 πόντους και 5.7 ριμπάουντ στα τελευταία 6 ματς.

9. Zalgiris Kaunas (12-14)

Στα Hoopfellas Power Rankings 4: 9

Offensive Rating-Defensive Rating:112.6-115.4 

Pace: 69.0

 

Οι Hoosiers της φετινής Ευρωλίγκας. Η φετινή Ζαλγκίρις είναι μια από τις καλύτερες προπονητικές δουλειές που έχω δει τα τελευταία χρόνια στη διοργάνωση. Προσέξτε.. Δε γράφω ότι ο Σάρας είναι ο επόμενος βασιλιάς των πάγκων ή ότι βρίσκεται ένα βήμα από τη πόρτα της προπονητικής ελίτ (είναι μακρύς ο δρόμος και περνάει έξω από το Κάουνας). Εννοώ αυτό που ακριβώς γράφω.. H Fundamental επίθεση της έχει πάρει το καλύτερο από παίχτες με όχι ιδιαίτερες παραγωγικές δυνατότητες σε αυτό το επίπεδο. Η έλλειψη athleticism έχει “γράψει” στην άμυνα της και εν τέλει αυτό μπορεί να είναι το χαρακτηριστικό που θα της κοστίσει στο νήμα. Εξαιρετικός ο Ουέστερμαν..

-Darussafaka Dogus (12-14)

Στα Hoopfellas Power Rankings 4: 10

Offensive Rating-Defensive Rating:111.1-111.5 

Pace: 70.6

Άσχημο αλλά αυτό που απασχολεί περισσότερο αυτή τη στιγμή την ομάδα μπάσκετ της Νταρουσάφακα, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, είναι η επικείμενη μετακόμιση του βασικού της χορηγού στη Φενέρμπαχτσε και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις που αυτή θα φέρει. Μπείτε λίγο στη συναισθηματική μεμβράνη του “συνόλου μιας χρήσεως” (και έχει και τον Ζίζιτς να σου λέει ότι το καλοκαίρι θα βρίσκεται σίγουρα στη Βοστόνη). Υπό αυτές τις συνθήκες ο Μπλατ προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίχτες του και με υψηλό ηθικό στο κυνήγι της ανατροπής. Δυνατή η τριάδα Ουοναμέικερ-Κλάιμπερν-Ζίζιτς. Η Νταρουσάφακα στοχεύει σε τρεις τουλάχιστον νίκες (έχει εκτός ΤΣΣΚΑ-Brose και εντός Γαλατά-Ερυθρό) ελπίζοντας στο δύσκολο πρόγραμμα της Αναντολού (Ζαλγκίρις-Ρεάλ εκτός, Φενέρ-ΟΣΦΠ εντός) και σε στραβοπάτημα του Ερυθρού Αστέρα.

11. Brose Baskets (9-17)

Στα Hoopfellas Power Rankings 4: 10 (tie)

Offensive Rating-Defensive Rating: 112.5-113.0

Pace: 70.3

Μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις στο Μπάμπεργκ η Brose συνειδητοποίησε ότι χάνει οριστικά την επαφή με τις θέσεις που βρίσκονται κοντά στην οχτάδα. Ο τραυματισμός του Στρέλνιεκς έχει κοστίσει παραπάνω από ότι ίσως αναμενόταν στην ομάδα η οποία έχασε ένα πολύ σημαντικό σημείο αναφοράς στη καλά δομημένη επίθεση της και δόσεις leadership (11.7 PTS-3.5 AST, 45.9% 3PT). Ο Τρινκιέρι έχει ανεβάσει τον Νίκολιτς και αναβάθμισε τον Λο (πηγαίνει αρκετά καλά για πρώτη σεζόν σε αυτό το επίπεδο) ενώ κλείδωσε και τον Ζήση με νέο συμβόλαιο βγάζοντας έναν μπελά από το κεφάλι του για το καλοκαίρι. Κλείνει τη σεζόν με καλό πρόγραμμα αφού έχει τρία εντός έδρας ματς και ένα εκτός, στο Μιλάνο.

12. Barcelona (10-16)

Στα Hoopfellas Power Rankings 4: 12

Offensive Rating-Defensive Rating: 103.7-109.2

Pace: 69.1

Η Μπαρτσελόνα είναι βαριά, αργή και γερασμένη. Παρότι έχει το εντυπωσιακό 67% σε AST% (1η στη λίγκα) η επίθεση της στο μισό γήπεδο δεν έχει το ανάλογο execution για αυτό και η εκτέλεση της κρίνεται inefficient. Ο Ράις είναι “παγιδευμένος” βάζοντας καλά ερωτήματα στον Γιώργο Μπαρτζώκα σχετικά με την ορθότητα της επιλογής ενός εξαιρετικού στο ανοιχτό γήπεδο playmaker σε ένα low pace σύνολο. Η εύρεση μιας φόρμουλας ώστε ο συγκεκριμένος, εξαιρετικός γκαρντ, να αρχίσει να παράγει είναι ένας από τους βασικούς στόχους των Καταλανών στη σεζόν. Ανεβασμένοι οι Περπέρογλου-Κλαβέρ.

13. Galatasaray (9-17)

Στα Hoopfellas Power Rankings 4: 14 (tie)

Offensive Rating-Defensive Rating: 109.4-115.5

Pace: 71.7

Οκ, κλείστε τα μάτια και αξιολογείστε το ταλέντο που έχει η Γαλατά στο ρόστερ της σε σχέση με άλλες ομάδες άμεσα ανταγωνιστικές στη λίγκα πέρα από τα στενά όρια της ομάδας και της προπονητικής επιρροής. Σε ένα άλλο κλαμπ, με ένα διαφορετικό κόουτς ίσως να βλέπαμε πολύ καλύτερα πράγματα. Η ομάδα του Αταμάν έχει τα δικά της εσωτερικά προβλήματα όμως το τελευταίο διάστημα είναι ίσως το καλύτερο της στη φετινή Ευρωλίγκα μιας και μετράει 3 νίκες σε 5 ματς με τις δύο να έρχονται εκτός έδρας (οι πρώτες για φέτος). Δεν είναι τυχαίο ότι και πέρυσι σε αυτό το σημείο της σεζόν ανέβασε την απόδοση της (προσανατολισμένη στο Small-ball με τους Σιλμπ-Μίτσοβ στα forwards δίπλα στον Λάσμε) φτάνοντας στη κατάκτηση του Eurocup. Ομάδα που σουτάρει 40% τρίποντο, μοιράζει σχεδόν 20 τελικές κάθε βράδυ (AST/TO 1.6, εξαιρετικό νούμερο) και έχει 54.7 eFG% σίγουρα κάνει κάποια πράγματα καλά. Από την άλλη αυτά που δεν κάνει καλά (ειδικά στα μετόπισθεν) είναι περισσότερα. Αρκετά καλή σεζόν από τον Τάιους (10.2 PTS-69% 2PT) ο οποίος επανέρχεται μετά τη κακή παρένθεση της Αναντολού.

14. Maccabi Tel Aviv (9-17)

Στα Hoopfellas Power Rankings 4: 16

Offensive Rating-Defensive Rating: 107.2-114.0

Pace: 73.2

Χωρίς Γκάουντλοκ-Μίλερ η Μακάμπι είναι η πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης. Οι Ισραηλινοί βρίσκονται στο δυσμενές σημείο όπου ο προπονητής τους δουλεύει με παίχτες των οποίων το αγωνιστικό στυλ απέχει σημαντικά από τα θέλω του. Η σεζόν θα είναι σκληρή για τον Μπάγκατσκις ο οποίος θέλει να δημιουργήσει κάτι (φιλοσοφία στην επίθεση, αποδυτήρια, επαγγελματισμός) για τη νέα σεζόν όμως δεν είναι εύκολο. Η Μακάμπι θα χρειαστεί ολική αναδόμηση τη νέα σεζόν.

15. Unics (7-19)

Στα Hoopfellas Power Rankings 4: 13

Offensive Rating-Defensive Rating: 110.2-116.4

Pace: 69.5

Η Ούνιξ έχει 9 σερί ήττες όμως έχει παλέψει όλα αυτά τα ματς και στη πραγματικότητα μόνο από τον Ολυμπιακό έχασε εύκολα. Ο Λάνγκφορντ είναι από μόνος του ένα από τα Highlights της διοργάνωσης (22.5 PTS- 3.7 AST) ενώ ο Κόλομ στη τελευταία πεντάδα αγώνων μετράει 13.8 πόντους και 7.0 τελικές. Ο Πασούτιν είδε τον Πονγκρασόφ να επιστρέφει και δίνει προτεραιότητα στον χρόνο των Ρώσων παιχτών (Αντίποβ, Πάνιν) ώστε να καρπωθεί ότι μπορεί από τη σπουδαία εμπειρία της φετινής σεζόν. Το αμυντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ούνιξ από την αρχή της σεζόν την έχει ρίξει στη 5η θέση στη VTB όπου έχει (και εκεί) μόλις 2 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια..

16. EA7 (7-19)

Στα Hoopfellas Power Rankings 4: 14 (tie)

Offensive Rating-Defensive Rating: 110.6-118.9

Pace: 73.7

Παρά τις πέντε σερί ήττες και το ΟΑΚΑ στο ..βάθος, το Μιλάνο “παίρνει” πράγματα από αυτή τη περίοδο όπου ο Ρέπεσα κάνει χρήση μεθόδων βιωματικής μάθησης. Ο Κροάτης πολύ σωστά έχει ανεβάσει τους Ιταλούς παίχτες στο rotation (Αμπάς, Τσιντσιαρίνι, Πασκόλο, Φοντέκιο) και σε δεύτερη φάση αυτούς που υπολογίζει και για τη νέα σεζόν. Ο Αμπάς (μιλήσαμε για αυτόν το καλοκαίρι) μπορεί να γίνει ο επόμενος ηγέτης της Αρμάνι και δε νοείται να μην έχει λεπτά starter. Aυτά τα παιχνίδια και το διάστημα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου μπορούν να αποβούν πολύ χρήσιμα για τους Λομβαρδούς ώστε να ετοιμάσουν σωστά μια βάση παιχτών για τη νέα σεζόν. Το αποτέλεσμα βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα.

Υ.Γ: Ειλικρινά.. Ο Μίλος έχει ανατρέψει όλο το σκηνικό με 2 τρίποντα και μια ασσίστ. Η CSKA πετάει δηλητήριο στο τέλος και περνάει μπροστά. Γιατί όμως τον Τεόντοσιτς πάνω στον Λάρκιν..; Στον Λάρκιν που πριν λίγο έχει βάλει ίσως το drive της σεζόν πάνω στον Χάινς και φημίζεται για την ικανότητα του να καθορίζει παιχνίδια. Δε το κατάλαβα.