Και τώρα ποιος..?


Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει πλέον κληθεί να πάρει μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, η οποία αφορά τον αντικαταστάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα. Το Hoopfellas σκανάρει την αγορά, αξιολογεί πιθανές περιπτώσεις και κάνει τη δική του πρόταση..


Νομίζω η αρχική λεζάντα τα λέει όλα.. Η σημασία της απόφασης είναι τεράστια και το μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια της διοίκησης για τον κατάλληλο άνθρωπο που θα αναλάβει να τρέξει το πρότζεκτ. Ας ξεκινήσουμε..

Οι σκέψεις..

Orhun Ene 


Από την Τουρκία βγήκε σήμερα ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων για τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή των “γειτόνων” ο οποίος είναι free-agent αυτή τη στιγμή. Για τον 47χρονο Ενέ έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν. Από τα πιο δυνατά χαρτιά του νέου κύματος προπονητικής στην Τουρκία, με μακρά παρουσία στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, έχτισε το θαύμα της Μπάνβιτ κάνοντας στη Μπαντίρμα το παραπάνω βήμα στη καριέρα του το οποίο τον έστειλε στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Είναι ένας προπονητής στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα με τον οποίο θεωρώ ότι έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Είναι εξοικειωμένος στο  να δουλεύει με νέα παιδιά και γενικά στοχεύει στο balance basketball, ψάχνοντας το ισορροπημένο performance σε άμυνα και επίθεση. Πέρυσι εργάστηκε για αρκετά καλά χρήματα στην TBL2, στη Νταρουσάφακα, η οποία έχει ένα πολύ φιλόδοξο πρότζεκτ -κάτι που θα το καταλάβετε σύντομα- κατακτώντας τον τίτλο έχοντας υπό τις οδηγίες του παίκτες όπως ο Λιν Γκριρ, ο Κουίνσι Ντάμπι και ο Λόρενς Ρόμπερτς. Από την Τουρκία μου είπαν ότι στον ίδιο δεν έγινε καμία κουβέντα και ότι  απλά προτάθηκε από γνωστό Έλληνα  μάνατζερ στους ερυθρόλευκους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: O Eνέ έχει μεν καλά στοιχεία ως προπονητής όμως στη περίπτωση του και σε συνάρτηση με την κατάσταση στο λιμάνι, η ικανότητα δεν είναι το πρωτεύων και μοναδικό ζητούμενο. Χρειάζονται και άλλα στοιχεία τα οποία ο Τούρκος δε συγκεντρώνει ενώ παράλληλα θεωρώ ότι δεν ταιριάζουν τα χνώτα του με το κλαμπ. Ο Ολυμπιακός στη παρούσα φάση είναι απλά too much για τον Τούρκο προπονητή. Όχι λοιπόν για Ενέ..

Vincent Collet


Ο αρχιτέκτονας της εθνικής ομάδας της Γαλλίας στη προσπάθεια της να πατήσει στην κορυφή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και κόουτς του Στρασβούργου με το οποίο ξεκινά την τέταρτη σεζόν του φέτος. Ο Κολέ είναι ένας καλός προπονητής. Ξέρει να διαβάζει και έχει αντανακλαστικά μέσα στο ματς ενώ στη Γαλλία συγκέντρωνε μεγάλο σεβασμό πολύ πριν το χρυσό της Σλοβενίας. Η ομοσπονδία επέμεινε στο να δουλέψει μαζί του και δικαιώθηκε. Στα συν του ότι σαν προσωπικότητα και ο ίδιος κερδίζει τον σεβασμό με το low profile στυλ του. Παίκτες-αστέρες  όπως ο Πάρκερ και ο Ντιαό τον αγαπούν. Διακρίθηκε στην ProA γιατί αντιπροσωπεύει μια αποκλίνουσα από την κοινή γραμμή της λίγκας φιλοσοφία, δίνοντας βάρος στη κατανομή ρόλων και στο αμυντικό κομμάτι. Θεωρώ ότι είναι ο πιο “βαλκάνιος” Γάλλος κόουτς σε αντίθεση με τους πολλούς Αμερικανικών επιρροών ομοεθνείς συναδέλφους του. Για τον ίδιο οι ερυθρόλευκοι είναι ευκαιρία ζωής, η πρόταση που πάντα περίμενε όμως ο πρόεδρος της Στρασμπούργκ  φαίνεται ότι θα ζητήσει ..μπαγιόκο για να τον αφήσει και αυτό αλλάζει πολλά. Φημολογείται ότι του έγινε πρόταση συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τον Κολέ τον εκτιμώ όμως θα σας πω straight που καταλήγω  πηγαίνοντας λίγο πιο βαθιά στις σκέψεις μου. Μην επηρεάζεστε τόσο από την εικόνα της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας, την οποία ο 51χρονος κόουτς γνωρίζει απ’έξω και ανακατωτά. Δούλεψε χρόνια για να φτάσει εκεί και είχε ιδανικές συνθήκες όπως η απόλυτη στήριξη και ένα σούπερ ταλαντούχο ρόστερ. Η δουλειά του στην ProA είναι πιο αντιπροσωπευτική σαν οδηγός σχετικά με μια πιθανή έλευση του στο λιμάνι. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται πράγματα άμεσα. Σε όλα αυτά προσθέστε ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να καταβάλλουν buy out. Όχι και εδώ λοιπόν κατά τη γνώμη μου. Ο Κολέ δεν είναι ο άνθρωπος που χρειάζονται τώρα στο λιμάνι..

Η βατή λύση..

Γιάννης Σφαιρόπουλος


Το όνομα του έπαιξε άμεσα μετά την παραίτηση Μπαρτζώκα καθώς θεωρητικά συγκεντρώνει χαρακτηριστικά που μπορούν να κολλήσουν στο πρότζεκτ που ήδη τρέχει ο Ολυμπιακός. Είναι νέος και εκπρόσωπος της σχολής μας, έχει επιδείξει καλές δουλειές και σπουδαίο ..αγροτικό δίπλα σε ικανούς κόουτς, έχει δουλέψει ξανά στο λιμάνι, δε κοστίζει πολλά και είναι διαθέσιμος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Σφαιρόπουλος είχε κερδίσει την εκτίμηση παρουσιάζοντας δουλειές όπως αυτή στη Ρόδο αλλά με απογοήτευσε πλήρως στη θητεία του στον Πανιώνιο. Δεν εξετάζω τα αποτελέσματα αλλά το μπάσκετ που παρουσίασε ειδικά πέρυσι και ενώ υπήρχε το πλαίσιο να δείξει κάτι πολύ καλύτερο. Καμία σχέση με τον Πανιώνιο του Μπαρτζώκα που ήταν καλύτερη στημένη ομάδα και με φανερά πιο σαφή κατεύθυνση. Όχι, κάθετα, από εμένα για τη θέση του head coach στη παρούσα στιγμή. Αντίθετα τον βλέπω ως μια πολύ καλή προσθήκη στο προπονητικό επιτελείο εφόσον η διοίκηση στραφεί σε ξένο κόουτς ή στον κύριο που ακολουθεί από κάτω.. Ο Σφαιρόπουλος μπορεί να “δουλέψει” ως κίνηση στη θέση του ασσίσταντ για τον Ολυμπιακό.

Μίλαν Τόμιτς


Για τον Τόμιτς είναι άδικο και άτοπο να κάνουμε εκτιμήσεις από τη στιγμή που δεν έχουμε δεί πραγματικά δικιά του δουλειά, δεδομένου του ότι η πρότερη θητεία στον πάγκο των ερυθρολεύκων δε βοηθάει καθόλου για την εξαγωγή συμπερασμάτων για προφανείς λόγους. Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο Τόμιτς είναι μια προσωπικότητα που συγκεντρώνει χαρακτηριστικά που έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή το τμήμα για να συσπειρωθεί και να κρατήσει τον κόσμο κοντά του. Μπορεί να αποτελέσει το πρόσωπο που θα βγεί μπροστά. Κανείς όμως δε μπορεί να γνωρίζει εάν έχει και την ανάλογη ικανότητα για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις. Ξεκάθαρα λοιπόν ο Τόμιτς είναι ένα προπονητικό ρίσκο. Θα χρειαστεί ένα δυνατό supporting cast γύρω του (είτε μιλάμε για Μίνιτς, είτε για έναν κόουτς τύπου Σφαιρόπουλου). Το σημαντικό είναι ότι συγκεντρώνει πολλά θετικά στοιχεία σαν προσωπικότητα. Είμαι σίγουρος ότι σαν άνθρωπος μπορεί να “πείσει” τους παίκτες (δεν έχω καμία αμφιβολία). Ειλικρινά, δε ξέρω εάν μπορεί να το κάνει ως προπονητής όμως. Στον Ολυμπιακό θα το ήθελαν πολύ και να είστε σίγουροι ότι αυτό το θεωρητικά μεταβατικό διάστημα τον “μετράνε”. Κατ’εμέ το ματς με τη Βαλένθια μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας κατεύθυνσης στην απόφαση της διοίκησης..

Η Ευρώπη..

Simone Pianigiani


Ο “Σίμο” μετά την αποτυχημένη “έξοδο” στη Τουρκία και τη Φενερμπαχτσέ αποφάσισε να αφοσιωθεί στην εθνική Ιταλίας ώστε να ανασυγκροτηθεί και ο ίδιος ανασυντάσσοντας τη καριέρα του. Οι δυσκολίες πάντως που αντιμετώπισε ο Ζοτς στο ξεκίνημα του με τη Φενέρ νομίζω έκαναν ξεκάθαρο το δύσκολο του εγχειρήματος γιατί ο Ιταλός κόουτς είχε δεχθεί μεγάλη “επίθεση” στο πέρασμα του από την Κωνσταντινούπολη. Ο Πιανιτζιάνι είναι άνθρωπος με προσωπικότητα και δεν έχω καμία αμφιβολία πως μπορεί να επιβάλλει το δικό του νόμο στο λιμάνι, όμως είναι γεγονός ότι έχει αγωνιστικά “κολλήματα” (που σαν φαν της Μοντεπάσκι εάν αρχίζω να απαριθμώ αυτά και το τι πιθανόν να στέρησαν στην ομάδα θα φτάσει πρωί..). Από την light-stretch φροντκόρτ της Τοσκάνης που μάτωνε στο ριμπάουντ, στον πειραματισμό με τον Μπατίστ στο “4” στην Πόλη (πήγαμε στο άλλο άκρο) και την τελική αποδοχή ότι η ομάδα λειτουργεί καλύτερα με τον Πρέλντζιτς ως δεύτερο ψηλό (ουσιαστικά έψαχνε τη δύναμη και το διάβασμα/πάσα του Στόουνρουκ σε αυτά τα ..δύο όμως πρόσωπα). Παρότι λοιπόν στη Μοντεπάσκι έχτισε έναν θρύλο, η επόμενη δουλειά του σε συλλογικό επίπεδο θα είναι καθοριστική και δε ξέρω εάν μπορεί να πάρει τέτοιο ρίσκο ο Ολυμπιακός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλο ρίσκο. Σκέφτομαι το μπάσκετ της Σιένα (transition offense στα καλύτερα της και πολύ πιεστική στη μπάλα άμυνα με πολύ επαφή) μεταφρασμένο στο λιμάνι με το υλικό του Ολυμπιακού και μου βγαίνουν εικόνες Λονδίνου αλλά κύριοι δεν είναι τόσο απλό. Αν μιλούσαμε για τον Μπάνκι δε θα είχα αμφιβολία και θα κατέθετα άμεσα τη θετική ψήφο μου. Για τον Πιανιτζιάνι όμως δεν μπορώ να είμαι κάθετος ενώ παράλληλα το κασέ του καθιστά το ρίσκο ακόμα μεγαλύτερο.

Κρις Φλέμινγκ


Ο Φλέμινγκ έχει χαρακτηριστικά που αρέσουν στη διοίκηση και μπορώ να καταλάβω εύκολα το γιατί. Μιλάμε για έναν πολύ σπουδαίο προπονητή στο κομμάτι της επίθεσης, ο οποίος με τις τακτικές του και μια παραλλαγή της motion offense που χρησιμοποιεί ως βάση για να χτίσει την επίθεση του έχει παρουσιάσει σπουδαίο θέαμα και παραγωγικότητα διαχρονικά αποβάλλοντας με συνεχή κίνηση τα θέματα στατικότητας. Παράλληλα στο Μπάμπεργκ μαζί με το επιτελείο του έφερε το know how στο κομμάτι του σκάουτινγκ και της γνώσης της αγοράς, στοιχείο που νομίζω άφησε ως κληρονομιά στο κλαμπ. Πολύ ωραία μέχρι εδώ αλλά έχω κι άλλα.. Η ομάδα-φόβητρο της Μπουντεσλίγκα παρουσίαζε μια χαρακτηριστική έλλειψη κυνισμού ικανότητας να καθαρίσει στο τέλος παιχνίδια στα οποία υπερείχε, η οποία στοίχισε σημαντικά και κατ’επανάλειψη και μάλιστα χαρακτηρίζει και το ίδιο το κοουτσάρισμα του Αμερικανού. Η αμυντική του δουλειά δεν ήταν η καλύτερη, ειδικά πέρυσι όπου οι Βαυαροί  γκρεμίστηκαν καθαρά από αυτό το κομμάτι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ναι, ο Φλέμινγκ είναι ένας προπονητής με βαθιά γνώση του αντικειμένου που μπορεί να φέρει σούπερ-παραγωγικότητα και θέαμα στο Φάληρο, όμως ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή θέλει να νικήσει. Ο Φλέμινγκ μπορεί να φέρει τεχνογνωσία σε διάφορα κομμάτια στη λίγκα μας αλλά δε νομίζω ότι η περίπτωση του Ολυμπιακού μπορεί να του δώσει άπλετο χρόνο. Είναι free-agent (φημολογείται ότι τον έχει πλησιάσει η γερμανική ομοσπονδία) και οικονομικός αλλά  σίγουρα τζογαδόρικη κατάσταση για μια ομάδα που έχει συγκεκριμένους στόχους και ήδη έχει ένα έτοιμο ρόστερ. Ασυναίσθητα κάνω παραλληλισμούς με τον Τσαρλς Μπάρτον. Εκείνος ο Άρης έπαιξε το θεαματικότερο μπάσκετ που είχε παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια με τον Αμερικανό (εποχή Ιβανωφείου), κατέκτησε ένα Κύπελλο στη Λαμία αλλά στα play-offs γονάτιζε και έμενε μακριά από τον μεγάλο στόχο της Ευρωλίγκας.

Εβγένι Πασούτιν


Καλώς τον.. Προπονητής με δυνατότητες και upsides ακόμα μιας και δείχνει ότι δεν έχει πιάσει το προσωπικό του ταβάνι αλλά και μυστήρια περίπτωση. Και εδώ έχουμε κόουτς που παρουσιάζει ομάδες που μπορούν να ανταποκριθούν σε διάφορα τέμπο και να επιβιώσουν σε διαφορετικές καταστάσεις. Είναι σε αρκετά πράγματα απόλυτος και αυτό του έχει κοστίσει. Έχει χάσει σε “σχέσεις” με τους παίκτες, ιδιαίτερα με Αμερικανούς για τους οποίους έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο διαχείρισης. Καταλαβαίνετε ότι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός αυτό είναι “κάπως”..

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολλά βράδια τον έχω εκτιμήσει για την προσοχή στη λεπτομέρεια αλλά και γιατί δε φοβάται να πάρει ρίσκα. Άλλα τον έχω δεί να βυθίζεται (εννοώ το κοουτσάρισμα του) μαζί με την ομάδα του. Έχει μπλέξει με την Εθνική Ρωσίας σε μια κατάσταση που μάλλον την περίμενε διαφορετική΄προσπαθώντας πλέον να έχει τον πλήρη έλεγχο στην παραγωγική διαδικασία σε όλες τις ηλικίες. Δύσκολη περίπτωση, σίγουρα όχι στις πρώτες επιλογές για πολλούς λόγους. Ειλικρινά δε θα πόνταρα ότι θα ταιριάξουν τα χνώτα του με αυτά του συλλόγου παρόλο που η προπονητική του ικανότητα είναι υψηλού επιπέδου. Nazdarovya..

Μπόγκνταν Τάνιεβιτς


Ο τρελός επιστήμονας “Μπόσα”, θρυλική μορφή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, θα ήταν σίγουρα μια ιντριγκαδόρικη κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού τη συγκεκριμένη στιγμή αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον μπασκετικό πείραμα. Για τις ικανότητες του Τάνιεβιτς είναι περιττό να μιλήσουμε. Αυτό που με φρενάρει είναι το τωρινό status των δύο πλευρών. Ο Ολυμπιακός σαφώς και έχει δείξει σαφή προτίμηση να επενδύσει σε έναν πιο νέο, διψασμένο προπονητή (εκτός και εάν λέγεσαι Ντούνται, οπότε έχεις τύχη για τη δουλειά σε οποιαδήποτε ηλικία..) ενώ ο Τάβιενιτς έχει ..καβατζωθεί ως σύμβουλος  της τουρκικής ομοσπονδίας και συντονιστής των μικρών εθνικών ομάδων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Επιλογή με ενδεδειγμένες ικανότητες αλλά σε διαφορετική κατεύθυνση από τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού. Δύσκολο να συμβεί.  Καθαρά μπασκετικά θα ήθελα πολύ να το δω..

Το Hoopfellas..

Πάμε και στις επιλογές της σελίδας.. Καλά όλα αυτά αλλά το Hoopfellas έχει συγκεκριμένη άποψη για το θέμα “πάγκος του Ολυμπιακού” αυτή τη στιγμή, με τις διαθέσιμες (..?) επιλογές στην αγορά.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ


Πολλές φορές η λύση είναι η προφανής.. Ο Φώτης Κατσικάρης σαν προπονητικό πακέτο μοιάζει το ιδανικό fit για τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή και τις προδιαγραφές του ρόστερ του που πιθανόν να χρειαστεί μόνο να αλλάξει ελάχιστα. Κόουτς που πιστεύει στις two-side teams, πρεσβευτής αυτού που λέμε balance basketball το οποίο είναι το trend της εποχής μας στο άθλημα. Θα είμαι ξεκάθαρος. Δε θα ήθελα να ματώσει η Εθνική ομάδα από μια τέτοια συμφωνία. Είτε χάνοντας έναν καλό προπονητή είτε για εξωαγωνιστικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την κόντρα των δύο αιωνίων. Το έχουμε δεί το έργο στο παρελθόν ξανά.. Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αποτελέσει για τον Κατσικάρη (και το αντίστροφο) το άρμα για τα βάθη του ωκεανού της Ευρωλίγκας. Σαφώς και θα χρειαστεί χρόνος αλλά έχω την αίσθηση λιγότερος σε σύγκριση με άλλους υποψηφίους. Αν οι ερυθρόλευκοι καταφέρουν να βρούν φόρμουλα ώστε να τακτοποιήσουν τα πάντα (και το οικονομικό κομμάτι) η άστοχη χρονικά αποδοχή της παραίτησης Μπαρτζώκα μπορεί να είναι τελικά ευεργετική..

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ


Τον είχα χαρακτηρίσει “ευλογία” για τον Άρη όταν ανέβαινε στη Θεσσαλονίκη να αναλάβει μια ομάδα γεμάτη συντρίμμια. Η ιστορία έγραψε.. Σας έχω πει επανειλημμένως ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου στη στενή “ελίτ” των 3-4 ονομάτων της σχολής. Νομίζω πολλοί έχετε σκεφτεί πως έχει γεννηθεί για αυτή τη δουλειά (τον ερυθρόλευκο πάγκο). Ίσως τώρα να είναι η ώρα. Διαβασμένος, δουλευταράς, μάστερ στο ψυχολογικό κομμάτι. Θεωρώ ότι είναι ο μόνος που μπορεί τόσο άμεσα να αλλάξει το ψυχολογικό υπόβαθρο των παιχνιδιών στο ΟΑΚΑ. Μοντέρνο μπάσκετ, τρανζίσιον επίθεση, άμυνα με κατεύθυνση, πολύ καλό διάβασμα. Ακόμα βελτιώνεται, σαφώς και έχει μείον (εγκυρότητα στο να διαβάσει). Αλλά νομίζω είναι ιδανικός για να αναπτυχθεί “μαζί” με την ομάδα. Το πρόβλημα είναι βέβαια ότι έχει συμβόλαιο με την Αναντολού. Ίσως οι καλές του αποδοχές στη Τουρκία να είναι δευτερεύων πρόβλημα σε μια προσπάθεια της διοίκησης του Ολυμπιακού να τον επαναπατρίσει. Ο βασικός ενδοιασμός του λογικά θα έγκειται στο να αφήσει τον μέντορα του ενώ η σεζόν έχει ξεκινήσει. Γιατί ο Ίβκοβιτς μπορεί να μη του κόψει τον δρόμο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα του αρέσει μια τέτοια εξέλιξη τώρα.. Βαγγέλη, η συγκυρία μοιάζει ιδανική..

Οποιοσδήποτε εκ των δύο κόουτς, Αγγέλου ή Κατσικάρης, αποτελεί κατά τη γνώμη μου “αναβάθμιση” για τον πάγκο της ομάδας. Και σίγουρα μια σχετικά (γιατί όλα σχετικά είναι..) ασφαλής επιλογή ότι η ομάδα θα κυμανθεί σε ένα καλό επίπεδο τουλάχιστον κάπου κοντά στις δυνατότητες της σαν σύνολο απέναντι στον ανταγωνισμό. Το Hoopfellas πιστεύει ότι η λύση βρίσκεται στην ελληνική προπονητική αγορά.. Ο Ολυμπιακός οφείλει να δώσει μια ευκαιρία στον Μίλαν Τόμιτς βέβαια. Είναι άδικο γιατί την παίρνει σε αυτή τη μικρή μεταβατική περίοδο και δεν έχει το χρόνο να δείξει τη δουλειά του. Θυμάμαι μια ατάκα του Μίλαν όταν σε μια περίοδο βίωνε την κατάσταση μεταξύ πάγκου και DNP-CD. “Σε μια τέτοια περίπτωση, πρέπει να κάνεις κάτι μόνος σου για να βοηθήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό”. Ε λοιπόν Μίλαν, αυτό ισχύει και τώρα..

Υ.Γ: Για κάποιο λόγο θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός δε θα πάει σε κόουτς που είχε πάλι στο παρελθόν. Για αυτό και τα ονόματα των Γιαννάκη-Ζούρου δε βρίσκονται στις επιλογές..

Υ.Γ1:

Euroleague Fantasy Challenge

Ανταγωνιστείτε με μάνατζερς, παίκτες και προπονητές της ίδιας της διοργάνωσης στην Private League της σελίδας μας. Αυτό το ξέρω εκ των προτέρων.. Η συμμετοχή των ανθρώπων του αθλήματος από όλη την Ευρώπη στη Private League του Hoopfellas θα είναι τεράστια..! Αύριο ελπίζω να βρω χρόνο να μπω και εγώ..

Private League:Hoopfellas.blogspot.gr
Password: 4812389

Αξίζει να δείτε τις αποδόσεις της 1ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας από τη Stoiximan.gr


Στο 1.08 ο Παναθηναϊκός, στο 2.02 ο Ολυμπιακός στο μεγάλο ματς με τη Βαλένθια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ